BBQ Dog

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Snijd het hotdogbroodje langs de bovenkant in en rooster licht onder een salamander.
  2. Verwarm de hotdog in de Big Green Egg voor een mooie barbecuesmaak.
  3. Meng alle ingrediënten voor de Savorasaus en breng op smaak met de rasp van een limoen.
  4. Meng alle ingrediënten voor de barbecuesaus en breng op smaak met peper en zout.
  5. Kook voor de zoetzure groenten de azijn, suiker, het water en steranijs op tot een zoetzuur vocht.
  6. Maak alle groenten schoon en marineer deze in het zoetzure vocht.
  7. Vul het broodje met de hotdog, voeg de sauzen toe en decoreer met de zoetzure groenten en bloemen.
  8. Serveer de BBQ Dog op een minibarbecue met smeulende kolen.

Ingrediënten

  • 1 hotdogbroodje
  • 1 hotdog van het Duroc-varken
  • Savorasaus
  • 1 el Belgische mayonaise
  • 1 tl Savora-mosterd
  • 1 limoen, rasp
  • Barbecuesaus
  • 1 el barbecuesaus
  • 1 el bietensiroop
  • 1 tl bruine basterdsuiker
  • Zoetzure groenten
  • 1 dl azijn
  • 100 g suiker
  • 100 g water
  • 1 steranijs
  • 1 miniradijs
  • 4 beukenzwammen, wit
  • 1 minirode-ui
  • 1/2 red meat radijs
  • tarwegras
  • korenbloemen

Publicatie datum: 15 april 2016