Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Roer de ketchup, maple syrup, tabasco, knoflook, azijn en worcestersaus door elkaar en schep de tempeh erdoor. Laat 30 minuten marineren in de koeling. Verwarm de oven voor op 175°C.
Rasp een deel van het kokosvlees grof. Vermeng met de ananas en het limoensap. Plaats in de koeling.
Verdeel de gemarineerde tempeh op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de maïsolie en bak in ca. 20 minuten donkerbruin in de oven.
Vul de halve kokosnoten met de tempeh en salade en bestrooi met het sesamzaad.
Verdeel de melk en het kokosvocht over 2 glazen, doe er een paar ijsklontjes bij en garneer met een paar blaadjes munt. Serveer het kokosdrankje en de cassavechips bij het gerecht.