Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pel de banaan, snijd in grove stukken en doe het samen met de melk, de havermout, het bakpoeder, een snufje zout en de eieren in de blender en draai tot een niet te gladde massa.
Spatel er de blauwe bessen doorheen.
Schep de massa in cupcakevormpjes (met een cupcake-bakpapiertje) of in een ingevette cakevorm.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak zo’n 35 minuten tot het mooi goudbruin en gaar is. Reken 10 minuten extra als je het in een cakeblik bakt.
Je kunt testen of het gaar is door er met een satéprikker in te prikken. Komt deze er schoon uit, dan zijn de muffins gaar. Plaats ze anders nog even terug in de oven.
Laat afkoelen, snijd de muffins doormidden of snijd de cake in niet te dunne plakken en vul 2 helften met een flinke bol van het ijs. TIP: Denk ook eens aan andere allergenen vrije variaties zoals lactose- of suikervrij!