Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Haal de bladeren los. Stoof deze beet gaar in de boter met lichte gevogelte fond. Bewaar de grote bladeren snijd de kleine bladeren in julienne, en breng het opsmaak met gebrande kummel en maak rollen.
Voor de trompet de la morte
Zoek ca. 150 gr mooie trompet de la morte uit. Stoof de overige gaar in gevogelte fond met 10 gr knoflook en 35 gr sjalot. Pureer dit in de thermoblender met de aardappel puree en breng op smaak.
Voor de knolselderij
Gaar de knolselderij tonnetjes in de boter en bak deze goud bruin.
Voor de paarse peen
Rooster 4 paarse peentjes gaar in de oven op 180c. Snijd een peen in dunne plakjes op de snijmachine en marineer deze in zoet zuur.
Voor de jus jeneverbes
Zet de rode wijn saus op met de gekneusde jeneverbessen. Laat dit op ca. 60c trekken voor 30 minuten. Passeer de saus. Monteer met koude boter naar smaak, en evt. een beetje rodewijn azijn toevoegen voor wat frisheid.
Voor de herten rack
Braad de herten racks aan. Breng deze op cuisson in de oven op 160c. Laat het rusten.