Opmaak tip Een broodje bal op een hamburger broodje, getrancheerd in mooie plakken met een plak kaas en saus. Dit product wordt opgediend op een houten plank met papier. In het broodje willen we een grote saté prikker plaatsen zodat de hele dag alles mooi op zijn plaats blijft zitten.
Tip Geef de klant in uw horeca onderneming de keuze tussen twee verschillende broodjes en twee verschillende soorten sauzen. Hiermee creëert u diepgang binnen een gerecht dat al daadwerkelijk gekozen is. Door deze diepgang creëert u als nog een keuze binnen het product en dat wordt door de consument ervaren als zeer fijn. De mogelijkheden met de gehaktbal zijn reeds verteld. Varieer met opdienen, verschillende soorten bereidingswijze als grillen, bakken, koken in jus etc. Hiernaast kunt u variëren met verschillende soorten gehakt. De keuze is reuze en wij geven u graag advies over de verschillende succesvolle combinaties die u kunt maken met de gehaktsoorten.
Publicatie datum: 15 september 2016