Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwijder de vliezen van de bonen en pureer ze. Meng de sojasaus erdoor. Roer er 1 ei in zijn geheel door en van het andere ei alleen de dooier. Bak met weinig olie 4 blini’s in de koekenpan. Laat ze helemaal afkoelen.
Breng de belugalinzen op smaak met de kruiden, knoflook, wat olie, de citroensap, peper en zout.
Bestrijk de blini’s met crème fraîche en beleg ze met de linzensalade. Plaats de belegde blini’s op borden. Garneer met de green peez, rode kiem en pinda’s.
Ingrediënten
Voor de blini's
1 blik kikkererwten (425 g)
50 ml sojasaus
2 eidooiers
1 eiwit
Voor de linzensalade
150 g belugalinzen, geweld en gegaard
2 el groene kruiden, fijngehakt, (dragon, peterselie, bieslook)