Potato Dippers

Gang
Bijgerecht

Bereidingswijze

Voor de potato dippers met zongedroogde tomaten en noten-pesto

  1. Bak de Potato Dippers volgens de gebruiksaanwijzing
  2. Snijdt de basilicum en zongedroogde tomaten fijn en strooi deze over de Dippers
  3. Bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas en direct serveren met de noten-pesto.

Voor de potato dippers met knoflook kruidendip

  1. Meng alle ingrediënten door elkaar
  2. Breng de dip op smaak met peper en zout

Voor de potato dippers met kaas-prei-bacondip

  1. Doe 300 gram ontbijtspek in een koekenpan en bak het op middelvuur gelijkmatig bruin.
  2. Giet het vet af en verkruimel het spek.
  3. Maak 2 preien schoon en snijd ze in stukjes.
  4. Snijd ook een knoflookteentje fijn.
  5. Stop het spek, de prei, 450 gram roomkaas, de knoflook en 1 eetlepel Worcestersaus in een keukenmachine en zorg dat het een gladde substantie wordt.
  6. Breng op smaak met peper en zout. In de koelkast bewaren tot serveren.

Voor de potato dippers met pittige paprikadip

  1. Verwijder de zaadjes en snijd de paprika in blokjes van 5 mm
  2. Pureer de geroosterde rode paprika met een (staaf)mixer of keukenmachine
  3. Meng alle ingrediënten door elkaar
  4. Breng de dip op smaak met peper en zout

Ingrediënten

Voor de potato dippers met zongedroogde tomaten en noten-pesto

  • 200 gram Potato Dippers
  • Zongedroogde tomaten naar smaak
  • 2 takjes basilicum
  • Parmezaanse kaas naar smaak
  • 50 ml noten-pesto

Voor de potato dippers met knoflook kruidendip

  • 25 gram mayonaise
  • 15 gram roomkaas met knoflook en kruiden
  • 1 lenteui, fijngesneden
  • ½ theelepel groene kruiden (bijv. bieslook, peterselie), fijngesneden

Voor de potato dippers met kaas-prei-bacondip

  • 300 gram ontbijtspek
  • 2 preien
  • 1 knoflookteentje
  • 450 gram roomkaas
  • 1 eetlepel Worcestersaus
  • Peper en zout

Voor de potato dippers met pittige paprikadip

  • ¼ gele en ¼ rode paprika
  • 1 geroosterde rode paprika
  • 20 gram ketchup
  • theelepeltje harissa, of een andere pittige saus van rode pepers

Publicatie datum: 15 september 2016