Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vul de siliconen mal met de bavarois en maak een halve bol op het bord.
Maak een gelei van chocolade op basis van 1 liter melk met 8 gram en gelatine.
Steek hier cirkeltjes van op het bord.
Warm pure chocolade op en schenk dit uit over een bakplaat, plaats dit vervolgens in de vriezer.
Steek er wanneer de chocolade bevroren is schotsen uit.
Sprenkel nu de aardbeiencoulis over het bord.
Gebruik een kwastje om een veeg van pure chocolade over het bord te vormen.
Garneer vervolgens met eetbare afrikaantjes en/of eetbare viooltjes.
Top het geheel af met een strooi goudpoeder of bladgoud.
Gebruikte opmaaktechniek: luxe finishing touch met goudpoeder
De feestdagen zijn hét moment om uit te pakken met bijzondere producten. Goudpoeder zorgt voor de ultieme luxe finishing touch. Door je dessert te decoreren met eetbaar goud ervaren je gasten maximale verwennerij.