Coquille

Coquille

Bereidingswijze

  1. Bak de coquiles aan in vanille-olie
  2. Frituur de buikspek korrels en de saffraan kroeppoek.
  3. Stop de kant en klare, of zelfgemaakte, truffelmayonaise in een spuitflesje.
  4. Maak met twee lepels quenelles van baba ganoush en leg deze op het bord, naast de coquiles.
  5. Voeg wat truffelmayonaise aan het geheel toe.
  6. Leg met een pincet de komkommerbloemen tussen de coquilles en strooi het gefrituurde buikspek erover heen.
  7. Maak het gerecht af met de kroepoek saffraan, strooi wat kleine gebroken stukjes over het bord en leg een groot stuk boven op het gerecht.

Ingrediënten

  • Coquilles
  • Baba Ganoush (kant en klaar)
  • Komkommerbloemen
  • Kroepoek van saffraan
  • Truffelmayonaise
  • Sosa Airbag Granet
  • Dides saffraan kroepoek

Publicatie datum: 15 november 2016