Gruyèrecake met oesterblad & passievrucht

Gruyèrecake met oesterblad & passievrucht
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Beleg de plakjes cake met plakjes gruyère. Houd wat apart om later krulletjes van te schaven. Snijd de cake in totaal in 20 rechthoekjes van 2 x 1 centimeter.
  2. Snijd de oesterblaadjes bij tot 2 centimeter breed en wikkel om de blokjes cake met kaas.
  3. Verdeel de cakerolletjes en slablaadjes over 4 borden.
  4. Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten en schep een beetje op elk rolletje. Druppel ook wat rondom de cakerolletjes op het bord. Bestrooi met zwarte peper uit de molen en top af met gruyèrekrulletjes en verse dille

Ingrediënten

  • 2 plakjes cake
  • 100 g gruyère
  • 20 oesterblaadjes (Koppert Cress)
  • 20 blaadjes mosterdsla
  • 2 passievruchten
  • paar takjes verse dille

Publicatie datum: 15 november 2016