Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng 100 ml van de champagne aan de kook met de isomalt. Laat 5 minuten zachtjes koken.
Sla de eiwitten tot slappe pieken en schenk de hete champagnesiroop erop. Draai door tot een glanzende meringue.
Vul een spuitzak met de meringue en spuit 24 kleine bolletjes (halve cirkels) van circa 3 centimeter op een bakplaat bekleed met bakpapier. Droog de meringue 2 uur in een oven van 80°C. Laat afkoelen en haal de schuimpjes voorzichtig los.
Kook de rest van de champagne in tot 1 eetlepel. Roer door de crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Laat opstijven in de koeling.
Vul een kleine spuitzak met de champagnecrème en spuit dit op de 12 platte kanten van de meringue. Verdeel er kaviaar omheen zodat deze aan de buitenkant zichtbaar blijft wanneer je met de andere schuimpjes macarons vormt.