Bietenpasta met geitenkaas, pecannoten, rucola en sinaasappel

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Zet een grote pan op het vuur en stoof de bietenpasta met een beetje olijfolie
  2. Blus het af met het sap van drie sinaasappels
  3. Laat de pasta afkoelen als hij beetgaar is
  4. Breng het op smaak met peper, zout en een beetje walnotenolie
  5. Verdeel de rucola over de borden gevolgd door de bietenpasta
  6. Kruimel er de geitenkaas en de pecannoten overheen
  7. Snijd de twee sinaasappels uit en verdeel de partjes over de borden
  8. Rasp er voor het serveren een beetje schil van sinaasappel overheen

Ingrediënten

  • 400 gr bietenpasta
  • 5 sinaasappels
  • 200 gr verse geitenkaas
  • 100 gr pacannoten
  • 250 gr rucola
  • walnotenolie
  • balsamicoazijn
  • peper
  • zout

Publicatie datum: 15 maart 2017