Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maal de biscuits in een keukenmachine en meng met de boter en 1 eetlepel suiker.
Schep in de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Laat in de koeling opstijven.
Klop de slagroom stijf. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Schep de nog vloeibare chocolade en de cacao door de slagroom.
Klop de roomkaas met de overige suiker met een mixer glad. Meng voorzichtig door de chocoladeroom.
Verdeel 1/3 van de frambozen over de bodem en schep de chocoladeroomkaas erop.
Strijk de bovenkant van de taart glad en laat circa 2 uur opstijven in de koeling.
Neem de taart uit de vorm en decoreer met de rest van de frambozen, rode bessen en eetbare bloemen.