Fruit to the max

Fruit to the max
Gang
Ontbijtgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Pureer de yoghurt met de helft van de frambozen en aardbeien.
  2. Roer de yoghurt los, verdeel over 4 bowls en strijk glad.
  3. Verdeel in strakke lijnen de rest van de frambozen en aardbeien, de watermeloen, granola en pepitas over de yoghurt.
  4. Bestrooi het fruit met het sesamzaad, garneer met de muntblaadjes en bloemen en besprenkel met de honing.

Ingrediënten

  • 1 liter Griekse yoghurt
  • 250 g frambozen
  • 200 g aardbeien
  • 300 g verse watermeloenblokjes
  • 150 g granola
  • 50 g pepitas
  • 1 el zwart sesamzaad
  • 2 takjes munt
  • 4 eetbare bloemen
  • 60 ml honing

Publicatie datum: 15 maart 2017