Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de kurkuma met de peper en voeg al roerend 100 ml water toe tot er een mooie, dikke pasta ontstaat.
Meng de kokosmelk met ½ theelepel kurkumapasta, het kaneelstokje en de steranijs en schuim dit met de stoompijp van een espressoapparaat op tot een mooie latte (verwarm niet verder dan 65°C). Of verwarm in een pannetje en gebruik een staafmixer of melkopschuimer om de latte op te schuimen.
Verwijder voor het uitschenken de steranijs en het kaneelstokje.
Garneer met een nieuw kaneelstokje en steranijs en wat kaneelpoeder.
Tip De rest van de kurkumapasta kan afgedekt of in een gesloten pot 2 weken worden bewaard in de koeling.
Ingrediënten
15 gram kurkuma (gemalen)
snufje roze peper (gemalen)
200 ml Alpro Coconut for professionals of kokosmelk