Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wrijf de tonijn in met peper, grof zeezout, koriander en wat olie. Gril de tonijn op hoog vuur circa 1 minuut per kant. 3. Frituur de jalapeño in 100 ml olie en laat goed uitlekken.
Laat de gember uitlekken en snijd de tonijn in plakken.
Roer een dressing van de shoyusaus, bruine suiker, limoensap en de rest van de olie.
Verdeel de rijst over 4 kommen. Schik naast de rijst de zeewiersalade, radijs, komkommer, gember, wortel en bosui.
Verdeel de tonijn erover en garneer met de tobiko, jalapeño en sesam. Besprenkel met de dressing.