Salade van gepofte appel, gegrilde schorseneren, granaatappel en geitenkaas

Salade van gepofte appel, gegrilde schorseneren, granaatappel en geitenkaas
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Rooster de hazelnoten licht om de smaak te versterken. Kneus ze daarna.
  2. Verwarm de schorseneren eerst au bain-marie. Haal ze daarna uit de verpakking. Halveer de schorseneren vervolgens. Verhit een grillpan en gril de schorseneren aan beide kanten totdat ze mooie, donkere grillstrepen hebben.
  3. Meng de groene en rode Curly Kale met de olijfolie en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de salade over 4 borden. Leg hierop de appelpartjes en de gegrilde schorseneren.
  5. Strooi de granaatappelpitjes, hazelnoten en geitenkaas over de salades en serveer!

Ingrediënten

  • 80 gr Sous Vide appel met munt
  • 80 gr Sous Vide schorseneren
  • 40 gr Curly Kale rood
  • 40 gr Curly Kale groen
  • 2 el granaatappelpitten
  • 2 el hazelnoten
  • 40 gr harde geitenkaas in reepjes
  • 4 el olijfolie
  • Sap van ½ citroen
  • Zout & peper

Publicatie datum: 15 maart 2017