Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster de hazelnoten licht om de smaak te versterken. Kneus ze daarna.
Verwarm de schorseneren eerst au bain-marie. Haal ze daarna uit de verpakking. Halveer de schorseneren vervolgens. Verhit een grillpan en gril de schorseneren aan beide kanten totdat ze mooie, donkere grillstrepen hebben.
Meng de groene en rode Curly Kale met de olijfolie en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over 4 borden. Leg hierop de appelpartjes en de gegrilde schorseneren.
Strooi de granaatappelpitjes, hazelnoten en geitenkaas over de salades en serveer!