Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Giet af, laat goed uitlekken en schep in een pan met zoveel water dat de rijst net onder staat. Voeg een mespunt zout toe en laat circa 5 minuten koken tot al het vocht is verdampt.
Breng de kokosmelk met de suiker en wat zout aan de kook. Haal van het vuur en roer de helft door de rijstuks Laat afkoelen.
Snijd de ananas in dikke plakken, gril er mooie strepen op en bestrooi met de chili en het zeezout.
Verdeel de rijst, ananas, mango en passievrucht over 4 bowls. Bestrooi met de noten en granaatappelpitjes en garneer met de bloemen en de cress. Geef de extra kokosmelk er apart bij.