Wortelpasta Caponata met ansjovis

Wortelpasta Caponata met ansjovis
Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes van 1 cm
  2. Snijd de tomaten in vier stukken, verwijder het zaad en snijd het vruchtvlees in blokjes
  3. Snipper de ui en de knoflook en stoof ze in een beetje olijfolie
  4. Voeg de rest van de gesneden groenten toe en stoof gaar
  5. Blus af met de passata di pomodoro en laat inkoken tot een dikke saus
  6. Voeg de wortelpasta toe en gaar in de saus
  7. Maak af met de olijven en de ansjovis
  8. Breng op smaak met vers gemalen peper en een scheut goede olijfolie

Ingrediënten

  • 400 g wortelpasta
  • 1 blikje passata di pomodoro
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 tomaten
  • 6 zwarte olijven
  • 7 kappertjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 1 blikje ansjovis
  • olijfolie
  • peper en zout

Publicatie datum: 15 maart 2017