Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de eieren los met de sojasaus, mirin en suiker. Gebruik voor 1 tamagoyaki de helft van het eimengsel en 2 stukjes nori.
Verhit een beetje olie in de pan en bedek de bodem van de pan met een dun laagje ei. Leg een half norivel in het midden en rol de net gestolde omelet op met een bakspatel zoals je een pannenkoek oprolt. Schuif naar de zijkant van de pan.
Schenk nog een beetje olie in de pan en weer een laagje ei. Laat het ei onder het al gemaakte omeletje lopen. Leg nog een half norivel in de pan en rol het ei weer op: begin nu met de al opgerolde omelet.
Schep de omelet uit de pan en leg op een sushimat. Vorm tot een rechthoek en laat 5 minuten staan. Herhaal ondertussen het bakproces met de rest van het eimengsel en de overige nori.
Stoom de aspergetips. Snijd de 2 tamagoyaki in stukken van 2 centimeter, verdeel over 4 borden en bedruppel met wat sesamolie. Serveer met de geraspte daikon, aspergetips en sojasaus in een apart schaaltje.