Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de boter op een dubbele laag aluminiumfolie en vouw de randen omhoog om een bakje te vormen. Verhit de rookmot in een rookoven op hoog vuur tot het begint te smeulen. Plaats het folie met boter op het rekje in de rookoven en sluit het af. Rook de boter 3 minuten op hoog vuur. Haal het rookoventje van het vuur en laat de boter 1 uur staan. Hak ondertussen de jalapeñoringen fijn.
Klop de boter romig in een kom met de pepers. Hak de koriander grof en schep door de boter.
Verwarm de ovengrill voor. Open de oesters en haal ze los van de schelp. Schenk het vocht eruit.
Strooi het zout op een bakplaat en steek de oesters in het zout. Schep op elk oester een theelepel gerookte boter en verdeel de ham erover. Gril ze circa 3 minuten tot de boter is gesmolten en de oesters net gaar zijn. Verdeel over 4 bordjes en serveer met de rest van de gerookte boter en de ciabatta.