Hollandse aspergesoep met gebakken eitje, brood, zwarte peper en kruiden

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

Voor de soep

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes en voeg deze aan de soep toe.

Voor de garnituur

  1. Bak de eitjes in wat Phase en rooster het brood.
  2. Pluk de kruiden.

Opmaak tip Verdeel het geroosterde brood over de borden en leg daarop het eitje met de kruiden. Maak af met wat zwarte peper. Schep de soep erbij aan tafel.

Ingrediënten

  • 140 g Knorr Aspergesoep
  • 400 g gekookte asperges
  • 10 st eieren
  • Phase with Naturel Butter Flavour
  • 10 st zuurdesem brood, plak
  • 30 g verse kruiden
  • zwarte peper

Publicatie datum: 15 mei 2017