Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes en voeg deze aan de soep toe.
Voor de garnituur
Bak de eitjes in wat Phase en rooster het brood.
Pluk de kruiden.
Opmaak tip Verdeel het geroosterde brood over de borden en leg daarop het eitje met de kruiden. Maak af met wat zwarte peper. Schep de soep erbij aan tafel.