Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Neem een grote pan en voeg wat olie toe. Schep de knoflook, sjalot, vongole en mosselen in de pan en strooi hier gelijk ruim wat peper overheen.
Voeg dan het citroengras toe en meng dit goed.
Bak het kort (max. 2 minuten) totdat de schelpjes een beetje opengaan en er vocht loskomt.
Blus af met de wijn en kokosmelk en stoof het nog een minuutje door.
Schud de schelpen goed door elkaar, zodat het vocht goed om alle schelpen gaat plakken.
Breng een pan water aan de kook en laat daar de noedels even in opwarmen. Schep de schelpen op de noedels met wat van het vocht. Strooi er de koriander over en wat limoensap.