Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Breng en pan met ruim water en zout aan de kook en blancheer de asperges afhankelijk van de dikte circa 1 minuut. Schaaf ze dun.
Overgiet de zeekraal met kokend water in een zeef en spoel vervolgens koud.
Besmeer het roggebrood met de boter. Verdeel de geschaafde asperges over de sneetjes roggebrood. Verwijder de staart van de haring, snijd de filets doormidden. Leg de vis op de asperges, laat de bovenkant van de asperges mooi zichtbaar.
Leg de zeekraal op de haring, schep de forelkuit erop. Garneer met de rode bietenkiem.