Tosti salade carpaccio

Tosti salade carpaccio
Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Verwarm het tosti apparaat voor
  2. Bestrijk de beleg kant met olijfolie
  3. Beleg het brood met raspkaas en pijnboompitten
  4. Dek af met het tweede sneetje brood
  5. Laat de tosti mooi goudbruin van kleur worden in het tosti apparaat
  6. Neem de tosti uit apparaat en plaats op een bord
  7. Bedruppel de bovenkant van de tosti met truffelmayonaise
  8. Beleg met plakken carpaccio en garneer de rucola sla
  9. Bedruppel met olijfolie en bestrooi met peper en zout

Ingrediënten

  • 2 plakken tostibrood naar keuze
  • 1 paar druppels olijfolie bio Olitalia
  • 15 gram Valle grana kaas rasp
  • 3 gram geroosterde pijnboompitten
  • 40 gram carpaccio
  • 10 ml truffelmayonaise
  • Handje rucola

Publicatie datum: 15 juni 2017