Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster het korianderzaad, venkelzaad en de peperkorrels kort in een droge koekenpan tot ze gaan geuren. Maal in een vijzel en meng met de limoenrasp, het zeezout en de basterdsuiker.
Wrijf de ossenhaas goed in met het mengsel en bewaar wat er overblijft. Rol de ossenhaas strak in plasticfolie en leg een nacht in de koeling.
Schaaf voor de salade de rodekool flinterdun. Haal de blaadjes los van de baby-paksoi.
Maak een dressing van de wasabipasta, het sap en rasp van de limoen, de rode peper, sojasaus en olie. Schep de dressing door de kool en laat 10 minuten marineren. Schep de paksoi en bosui erdoor.
Veeg de marinade van de ossenhaas en dep het vlees droog. Snijd het vlees in dunne plakjes en besprenkel met een beetje limoensap. Garneer de salade met Daikon Cress of Mustard Cress. Serveer het vlees op de salade.