Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het paprika- en chilipoeder en komijnzaad. Wrijf het vlees ermee in. Bak het vlees in een koekenpan rondom bruin in wat olie. Bak de ui en knoflook een paar minuten mee. Doe de ketchup, stroop, tomaten en 100 ml water erbij. Breng tegen de kook en sluit af met een deksel. Gaar het vlees in de pan circa 4 à5 uur in de oven op 150°C. Draai af en toe om.
Laat het vlees afkoelen en haal uit de saus. Pureer de saus met een staafmixer. Trek het vlees met vorken uit elkaar in dunne repen en warm het weer op in de saus.
Vul een yoghurttaco met wat coleslaw en druk er wat pulled wild zwijn in. Zorg ervoor dat het vlees de taco zo min mogelijk raakt, anders wordt deze slap. Top af met plakjes jalapeño en een dot Griekse yoghurt.