BBQ tomatensoep met geroosterde groenten en pulled pork

Een klassieke tomaten ombouwen naar een hippe BBQ soep. Voeg in plaats van balletjes en vermicelli eens gerilde groenten en pulled pork toe.
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de knoflook toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Rooster de groenten in de oven/ grill/ BBQ.
  4. Verwarm de pulled pork in de oven.
  5. Pel de paprika’s en de prei en snijd ze samen met de aubergine in stukjes.
  6. Schep de soep in de soepkoppen.
  7. Verdeel de geroosterde groenten samen met de pulled pork over de soep.
  8. Maak de soep af met een klein beetje gerookt paprikapoeder.

Ingrediënten

  • 200g Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep
  • 10g Knorr Professional Specerijen puree Knoflook
  • 2st rode paprika’s
  • 2st gele paprika’s
  • 1st aubergine
  • 1st prei
  • 600g pulled pork
  • 2g gerookt paprikapoeder

Publicatie datum: 15 oktober 2017