Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spuit met de eetbare goudspray een horizontale streep over 4 borden.
Beleg de binnenkant van 4 koffiekopjes met plasticfolie.
Plaats de lapjes carpaccio overlappend in het kopje en zorg ervoor dat er wat carpacciolapjes over de rand hangt.
Maak de bloemensla aan met een klein beetje olijfolie, zout en peper. Vul er de carpaccio mee en vouw de flapjes carpaccio over de sla.
Vouw de hoeken van de folie dicht, draai de folie strak en vorm een bolletje. Verwijder de folie en leg het carpaccio bolletje op het bordje.
Spuit een dop truffelmayonaise op de carpaccio en garneer met een gehalveerd kwarteleitje, een plakje rettich, een plakje Grana Padano en de bietenchips.
Snijd de pitahaya in plakjes, steek rond uit en leg op de carpaccio.
Spray wat olijfolie eroverheen en bestrooi met peper en zout.
Rooster de pijnboompitten, hak ze fijn en lepel ze langs de carpaccio als garnering.
Bijpassende dranksuggesties
Bijpassende wijn: Fouassier Sancerre Les Grous. Sancerre is gemaakt van Sauvignon Blanc, een druif die altijd aromatische frisse wijnen oplevert. Deze Les Grous heeft daarnaast ook mooie rijpe tonen van meloen, vanille en boter die goed aansluiten bij de carpaccio en de truffel dressing.
Bijpassend bier: De Koninck Bolleke. Hierbij past een mooi amberachtig bier. Door de truffeldressing mag het wat zeker wat steviger. Bier met te veel gebrande mout wordt te stevig.
Bijpassend alcoholvrij: Naturalicious Spicy greens. De kruiden en groene blaadjes die het gerecht bevatten komen terug in deze koudgeperste en enigszins pittige groentebom. Een spannende combinatie die je gasten zal verrassen.
Tip Gebruik voor de vorm een pavonimal of cupcakemal