Crunchy tortilla’s

Crunchy tortilla's
Gang
Amuse Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel ze voorzichtig leeg.
  2. Snijd 8 mooie partjes van de avocado en wrijf de rest van het vruchtvlees met behulp van een vork fijn in een kom.
  3. Snipper de rode ui en meng de helft met de puree van avocado. Voeg het sap en de rasp van limoen toe.
  4. Breng op smaak met zout, peper en een snufje gerookt paprikapoeder.
  5. Bestrooi de partjes avocado met wat gerookt paprikapoeder.
  6. Leg een lepeltje guacomole op 4 chipjes en garneer met 2 partjes avocado.
  7. Snijd de komkommer in zeer fijne blokjes en snijd het vruchtvlees van de tomaat eveneens zeer fijn. Meng met de rest van de gesnipperde rode ui en voeg de olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Dresseer deze salsa op 4 chipjes.
  9. Pluk de gerookte makreel en verdeel over de salsa.
  10. Snijd de zilveruitjes in fijne plakjes.
  11. Leg een plakje ossenworst op de rest van de chipjes en lepel er een beetje ketchup op.
  12. Garneer met de fijngesneden zilverui.

Ingrediënten

  • 12 st Santa Maria tortillachips Salted
  • 1 avocado
  • mespuntje gerookt paprikapoeder
  • ½ rode ui
  • sap en rasp van ¼ limoen
  • 50 gram gerookte makreelfilet
  • ¼ komkommer
  • 1 tomaat
  • scheutje olijfolie
  • 4 plakjes ossenworst
  • 4 zilveruitjes
  • scheutje tomatenketchup

Publicatie datum: 15 november 2017