Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel ze voorzichtig leeg.
Snijd 8 mooie partjes van de avocado en wrijf de rest van het vruchtvlees met behulp van een vork fijn in een kom.
Snipper de rode ui en meng de helft met de puree van avocado. Voeg het sap en de rasp van limoen toe.
Breng op smaak met zout, peper en een snufje gerookt paprikapoeder.
Bestrooi de partjes avocado met wat gerookt paprikapoeder.
Leg een lepeltje guacomole op 4 chipjes en garneer met 2 partjes avocado.
Snijd de komkommer in zeer fijne blokjes en snijd het vruchtvlees van de tomaat eveneens zeer fijn. Meng met de rest van de gesnipperde rode ui en voeg de olijfolie toe. Breng op smaak met zout en peper.
Dresseer deze salsa op 4 chipjes.
Pluk de gerookte makreel en verdeel over de salsa.
Snijd de zilveruitjes in fijne plakjes.
Leg een plakje ossenworst op de rest van de chipjes en lepel er een beetje ketchup op.