Gegratineerde schorseneren

Romige gegratineerde schorseneren – een smaakvolle lekkernij!  

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven met grillstand voor op 190°C.
  2. Dresseer de schorseneren strak naast elkaar in een ingevette ovenschaal of op een ingevette bakplaat.
  3. Ris de citroentijm van de takjes en bestrooi de schorseneren ermee.
  4. Kruid rijkelijk met versgemalen peper en wat zout en strooi er de pijnboompitten en de panko over.
  5. Rasp de pecorino kaas eroverheen en gratineer in de voorverwarmde oven tot de panko mooi krokant is en de kaas gekleurd en gesmolten is.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 800 gram sousvide schorseneren (896825)
  • 2 eetl. panko
  • 2 eetl. pijnboompitten
  • 4 takjes citroentijm
  • 50 gram pecorino kaas

Publicatie datum: 15 november 2017