Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de boontjes tegen de kook in een bodempje water. Giet af en hak de helft klein.
Meng de limoenrasp en de bieslook door de crème fraîche en roer vervolgens de gehakte bonen erdoor.
Voeg het limoensap bij de rode-uiringen, schep om en laat 10 minuten marineren.
Rooster de oesters op een warme kamado tot ze opengaan. Open de schelp verder met een oestermes. Laat het grootste deel van het water eruit lopen en steek de oester los.
Serveer de oesters met een canelle bieslookcrème. Leg er wat boontjes en wat ingelegde ui op.