Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de paddenstoelen schoon en snijd/hak deze in zo fijn mogelijke stukjes.
Verwarm in een anti-kleefpan de roomboter tot deze begint te bruisen en smoor er het sjalotje in aan.
Voeg de gesneden paddenstoelen toe en zet het vuur wat hoger. Laat bakken tot het vocht is verdampt en de paddenstoelen beginnen te kleuren. Kruid met zout en peper.
Snijd 4 takjes bieslook fijn en meng door de paddenstoelen.
Blancheer de 4 andere takjes bieslook gedurende enkele seconden in kokend water en spoel direct koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
Leg naast elkaar op het aanrecht telkens 2 plakjes gerookte Wagyu half over elkaar. Verdeel de vullig over deze “4” plakjes en vouw voorzichtig dicht.
Bind het geheel bij elkaar met behulp van het geblancheerde takje bieslook.