Mini pita Pulled Chicken

Gang
Amuse Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Sla met de achterkant van een lepel de pitjes uit de granaatappel.
  2. Meng 2/3 van de granaatappelpitjes door de Griekse yoghurt en kruid met zout en peper. Houd de rest van de pitjes apart.
  3. Schil de winterwortel, schaaf in dunne reepjes en breng op smaak met limoensap, limoenrasp, zout en peper.
  4. Warm de Pulled Chicken op in een steelpannetje of eventueel in een ovenschaal in de oven.
  5. Warm de minipita’s enkele minuten op in de voorverwarmde oven van 170°C.
  6. Snijd de minipita’s open en vul met de gemarineerde wortel en de Pulled Chicken.
  7. Lepel er een flinke dot Griekse yoghurt bij en garneer met de rest van de granaatappelpitjes.

Tip Dit hapje of deze amuse kun je eveneens goed serveren als lunchgerecht of bij een hightea

Ingrediënten

  • 4 minipita’s art. nr. 992647
  • 200 gram Pulled Chicken art. nr. 268583
  • 4 flinke eetl. Griekse yohurt
  • ½ granaatappel
  • 1 winterwortel
  • sap en rasp van ¼ limoen
  • mespuntje komijnpoeder

Publicatie datum: 15 november 2017