Salade van rode biet met geitenkaas en siroop van balsamico

Salade van rode biet met geitenkaas en siroop van balsamico
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schenk de aceto balsamico in een steelpannetje, voeg de bruine basterdsuiker toe en breng tegen de kook.
  2. Laat de azijn inkoken tot deze stroperig begint te worden en neem van het vuur. Laat afkoelen.
  3. Rooster in een druppeltje olijfolie de pompoenpitten mooi goudbruin, voeg de spicemix toe en schud goed om.
  4. Meng de geroosterde pompoenpitten met een scheutje olijfolie door de groentepasta en dresseer op een bord.
  5. Bestrooi met de geitenkaascrumble en lepel er de siroop van balsamico azijn overheen.
  6. Maal er nog wat zwarte peper over en garneer met topjes geplukte kervel.

Ingrediënten

  • 600 gram groentepasta rode biet art. nr. 921560
  • 75 gram geitenkaascrumbles
  • 15 centiliter aceto balsamico
  • 1 eetl. bruine basterdsuiker
  • Scheutje olijfolie
  • 2 eetl. pompoenpitten (pepita’s)
  • 1 theel. Verstegen Spicemix del Mondo Medina
  • ¼ bosje kervel

Publicatie datum: 15 november 2017