Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de mosterd met de likeur en smeer er varkenshazen mee in. Laat 5 uur marineren.
Blancheer de groene bonen, laat ze schikken in ijswater en laat vervolgens goed uitlekken.
Snijd de plakjes katenspek in de lengte in reepjes en rol iedere boon in een plakje spek.
Leg de bonen in een ovenschaal, druppel er een beetje olie over en kruid met zout en peper. Warm ze net voor het serveren nog even op in de voorverwarde oven van 120°C.
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze doormidden.
Verwarm de arachideolie in een middelgrote braadpan op matig vuur.
Doe de gesneden paddenstoelen in de pan, en wok ze.
Verhit een grillpan en vet de pan lichtjes in.
Grill de varkenshazen en bak ze mooi krokant, het vlees mag van binnen nog rosé zijn.
Haal het vlees van grill en laat 10 minuten rusten op een warme plaats in aluminiumfolie.
Warm de champignonsaus op.
Snijd het vlees in dunne plakken en presenteer op het voorverwarmde bord.
Verdeel de paddenstoelen met een pincet tussen de filets en leg er de bonen bij.
Druppel er de saus tussen en steek er stukjes croccantina bij.
Garneer als finishing touch met de blaadjes shiso purple en maal er wat gedroogd eekhooorntjesbrood over.