Bruine bonen soep met rookworst, piccalilly, en spek

Stevige bruine bonensoep met hartige rookworst, spek en een frisse twist van piccalilly. Eenvoudig en heerlijk!

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de bruine bonen toe en kook de soep gedurende 10 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de rookworst in plakjes en voeg deze aan de soep toe.
  4. Schep de soep in de soepborden en garneer met de spekreepjes, zilveruitjes en de augurk.
  5. Serveer de piccalilly apart.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 200g Knorr Professional Bruine Bonensoep
  • 350g bruine bonen, gekookte
  • 3 stuks Unox Rookworst Professioneel
  • 150g gerookte spekreepjes, gebakken
  • 150g zilveruitjes
  • 150g augurk
  • 150g piccalilly

Publicatie datum: 15 december 2017