Gegratineerde Friese uiensoep met gedroogde worst

Heerlijke Friese uiensoep met een krokante kaaslaag en een vleugje gedroogde worst. Authentiek en smaakvol

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de lavas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de gedroogde worst in dunne plakjes.
  4. Verdeel de plakjes gedroogde worst over de soepkoppen en schep de uiensoep erop.
  5. Leg een plak zuurdesembrood op de soep en bestrooi dit met de geraspte nagelkaas.
  6. Gratineer de soep onder de salamander.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 160g Knorr Professional Franse Uiensoep
  • 5g lavas, fijngesneden
  • 100g gedroogde worst
  • 10 plakken zuurdesembrood
  • 200g Friese nagelkaas, geraspte

Publicatie datum: 15 december 2017