Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het vlees in dunne reepjes en marineer 15 minuten met 1 eetlepel sojasaus, de suiker, 2 theelepels sesamolie, de rijstwijn en 1 fijngesneden bosui. Bak vlees vervolgens kort op hoog vuur.
Blancheer de taugé en laat goed uitlekken. Meng in een kom met 1/4 van de knoflook, 1 theelepel sesamolie en 2 theelepels geroosterde sesamzaadjes.
Roerbak de spinazie op hoog vuur in wat olie. Schep in een zeef en druk er wat vocht uit. Meng in een kom met 1/4 van de knoflook, 1 theelepel sesamolie en 1 fijngesneden bosui. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Snijd de courgette in dunne plakken en bestrooi met zout. Laat 20 minuten staan en dep de plakjes goed droog. Meng in een kom met 1/4 van de knoflook, 1 theelepel sesamzaadjes en 1 fijngesneden bosui.
Bak de shiitake in een koekenpan op hoog vuur in wat olie. Blus af met 1 eetlepel sojasaus.
Snijd de komkommer met een dunschiller in lange repen. Bestrooi met een beetje zout en laat 10 minuten staan. Druk er zoveel mogelijk vocht uit en meng met 1 fijngesneden bosui, de rest van de knoflook en 1 theelepel sesamzaadjes.
Bak de worteljulienne kort in wat olie. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Bak de eieren in een ring van 8 centimeter met hele dooiers. 10. Vul 4 kommetjes met rijst en keer ze om op 4 borden. Verdeel de overige ingrediënten er op kleur omheen.