Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de broden af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe voor de pesto de tuinboontjes met de amandel en de Parmezaanse kaas in de blender, draai glad met net zoveel olijfolie tot het pakt. Verfris met citroensap en kruid met zout en peper. Het mag een stevige pasta blijven.
Snijd voor de salade de sugarsnaps in dunne reepjes. Blancheer de diverse soorten peulvruchten afzonderlijk van elkaar. Spoel koud en laat goed uitlekken.
Meng met elkaar en maak aan met olijfolie, citroensap en -rasp en kruid met zout en peper.
Schep een beetje pesto in het brood, verdeel er de salade over en garneer met dopjes van de pesto en het geroosterde amandelschaafsel.