Kokos Frappuccino

Gang
Drank
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Schep de ijsblokjes, het kokosijs en de kokosmelk in de blender en draai tot een romige massa.
  2. Schenk in hoge glazen en schenk er dan voorzichtig de (Cold Drip) koffie in, zodat je een gemarmerd effect krijgt.
  3. Meng de geklopte room met de kokossiroop en schep op de Frappuccino.
  4. Bestrooi ten slotte met de geroosterde kokos.
Mocktails (veel ijsblokjes)

GINGER ALE MET COLOMBIA
- Cold Drip Coffee Colombia & Russell & Co Golden ginger ale
Garnering: kaneelstokje en sinaasappelschil
Verdeling = ¼ koffie, ¾ ginger ale

LEMON BITTER MET EL SALVADORE
- Cold Drip Coffee El Salvador & Russell & Co Sicilian lemon bitter
Garnering: citroen
Verdeling = 1/5 koffie, 4/5 lemon bitter

TONIC MET ETHIOPIE
- Cold drip Coffee Ethiopia met Russell & Co Botanical tonic water
Garnering: mango en citroenblad
Verdeling = ¼ koffie, ¾ tonic

Tip Ook lekker met een scheutje kokoslikeur

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 espressokopjes Alex Meijer scuro donker (167475) of Batavia Cold Drip Coffee
  • 4 koffiekoppen kokosmelk
  • 4 bolletjes Sanissimo kokosroomijs
  • 8 ijsblokjes
  • 4 el geklopte room
  • 1 el Monin kokossiroop
  • 2 tl geraspte en geroosterde kokos

Publicatie datum: 15 februari 2018