Loaded Fries Lissabon

Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bak de spekblokjes kort
  2. Voeg de champignon en uienringen toe
  3. Bak de piri piri reepjes kort mee
  4. Voeg de ketchup en chilisaus toe en roer kort door
  5. Doe de gebakken frites in een bakje
  6. Schep er het warme sausmengsel op
  7. Snijd 2 cherrytomaatjes in partjes
  8. Verdeel de cherrytomaatjes over het gerecht
  9. Snijd de komkommer in kwartjes en verdeel ze erover
  10. Garneer met gehakte peterselie

Ingrediënten

  • 200 gram Farm Frites Chilled 10 mm, art. nr. 394548
  • 60 gram Ruig Kipreep piri piri, art. nr. 6692
  • 20 gram Gouden Banier Spekblokjes, art. nr. 922972
  • 20 gram champignon plak, art. nr. 102666
  • 20 gram ui ring, art. nr. 211376
  • 20 ml Heinz Ketchup, art. nr. 338408
  • 20 ml Go-Tan Chilisaus, art. nr. 461159
  • 2 stuks cherrytomaat, art. nr. 820471
  • 0,1 stuk komkommer, art. nr. 459775
  • 1 theelepel peterselie, art. nr. 576116

Publicatie datum: 15 februari 2018