Loaded Fries Rotterdam

Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bak de kipshoarma kort op de plaat
  2. Doe de gebakken frites in een aluminium schaaltje
  3. Schep er de kipshoarma over
  4. Leg er de jonge kaas op
  5. Laat de kaas smelten in de oven of salamander
  6. Verdeel een handje mesclunsla over het gerecht
  7. Spuit de shoarmasaus in streepjes erover
  8. Spuit de sambalsaus in streepjes erover

Ingrediënten

  • 200 gram Farm Frites Chilled 10 mm, art. nr. 394548
  • 60 gram Ruig Kipshoarma gebraden, art. nr. 9517
  • 20 gram Mesclun sla, art. nr. 20754
  • 1 theelepel peterselie, art. nr. 576116
  • 2 stuks cherrytomaat, art. nr. 820471
  • 50 gram Vergeer Jonge kaas, art. nr. 183769
  • 40 gram Yildriz Turkse shoarmasaus, art. nr. 138976
  • 10 gram Yildriz Sambalsaus, art. nr. 139037

Publicatie datum: 15 februari 2018