Loaded Fries Zeeland

Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bak de champignons, ui en spek op de plaat
  2. Bak de mosselen 2 minuten mee
  3. Doe de gebakken frites in een bakje
  4. Schep er het mosselmengsel over
  5. Strooi er de uienringen overheen
  6. Garneer met de remouladesaus
  7. Top met peterselie

Ingrediënten

  • 200 gram Farm Frites Chilled 10 mm, art. nr. 394548
  • 100 gram Klaas Puul Mosselen gekookt, art. nr. 789921
  • 20 gram Gouden Banier Spekblok, art. nr. 922972
  • 20 gram champignon plak, art. nr. 102666
  • 20 gram ui ring, art. nr. 211376
  • 60 gram Wyko Remouladesaus, art. nr. 162941
  • 1 theelepel peterselie, art. nr. 576116

Publicatie datum: 15 februari 2018