Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maal de kikkererwten tot poeder en meng dit met bakmeel, bakpoeder, zout, kaneel en suiker.
Breek de eieren erboven en roer alles tot een dik, glad beslag.
Smelt de boter in een steelpan en giet de melk erbij zodra de boter is gesmolten. Verdun het beslag al roerende met de lauwe melk en gesmolten boter tot het beslag redelijk vloeibaar is.
Vet een wafelijzer in met een klein beetje boter (alleen voor de eerste keer bakken). Vul het wafelijzer met beslag en bak de wafel in een paar minuten goudbruin en gaar. Herhaal dit en roer het beslag telkens even door. Laat de wafels afkoelen.
Maal 25 g van de gevriesdroogde frambozen tot poeder.
Beleg een wafel met 4 bollen ijs en verdeel het ijs tot een egale laag over de wafel. Druk er een andere wafel op.
Snijd de wafels in vieren en druk de snijkanten van de wafels afwisselend in de gevriesdroogde frambozen, fijngehakte chocolade en pecannotenkruim. Maak boven een bord met een sjabloon een ronde cirkel van de rest van het frambozenpoeder. Zet hierop 3 stukken wafel.