Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de mozzarella in kleine stukjes en mix ze met een klein scheutje room in een blender. De consistentie moet gelijk zijn aan die van zacht roomijs.
Steek 16 plakjes brood uit de Tramezzini met behulp van de uitsteekvorm.
Rooster de plakjes brood even in de pan of oven.
Lepel op het uitgestoken brood de tomaatsalsa.
Plaats daarop een plakje gerookte kip, en ander stuk geroosterd uitgestoken brood.
Lepel op de boven zijde van het gebakken brood de mozzarella room
Ingrediënten
1 kg gerookte kipfilet
1 zak mozzarella
1 bakje tomaten salsa van gedroogde tomaten met ui en paprika