Burrito bowl

Bowls, je ziet ze overal! In deze burrito bowl gebruiken we ingrediënten die je normaal gesproken in een tortilla vouwt. Very tasty!
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Mix de bloemkool met de gerookte paprikapoeder, de chipotle saus, komijnzaad en een scheutje olijfolie. Meng goed door elkaar en verdeel de roosjes over een bakplaat of rooster met bakpapier. Schuif in de oven voor ongeveer 20 minuten.
  2. Kook de rijst volgens de bereidingswijze.
  3. Snijd de tomaten en ui klein en mix deze met een beetje limoensap en verse koriander tot een salsa. Kruid met peper en zout naar smaak.

Ingrediënten

  • Zilvervlies of witte rijst
  • 1 bloemkool
  • 2 el La Morena chipotle saus
  • 2 tl Gemalen komijnzaad
  • 1 tl La Chinata gerookt paprikapoeder
  • 2 tomaten
  • 1 kleine witte ui
  • 1 limoen
  • Verse koriander
  • Maiskorrels
  • La Morena Refried bayo beans
  • Tortilla chips

Publicatie datum: 15 september 2018