Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Mix de bloemkool met de gerookte paprikapoeder, de chipotle saus, komijnzaad en een scheutje olijfolie. Meng goed door elkaar en verdeel de roosjes over een bakplaat of rooster met bakpapier. Schuif in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Kook de rijst volgens de bereidingswijze.
Snijd de tomaten en ui klein en mix deze met een beetje limoensap en verse koriander tot een salsa. Kruid met peper en zout naar smaak.