Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de onderkant van de stronkjes wit- en roodlof en snijd ze in de lengte in vieren
Verwijder de buitenste bladeren van de radicchio, snijd in parten en verwijder de harde kern
Verwarm een scheutje olijfolie in een ruime pan en rooster de groenten op hoog vuur om en om. Ze hoeven zeker niet gaar te worden, maar moeten nét geroosterd zijn. Blus de pan af met de azijn, kruid met zout en peper en neem van het vuur.
Snijd van de ongeschilde appel staafjes en maak deze licht aan met een beetje olijfolie, limoenrasp en limoensap.
Bedek de bodem van een bord of schaal met de humus, verdeel er speels de groenten over en garneer met de appel en blaadjes koriander. Werk ten slotte af met wat limoenrasp, een beetje olijfolie en nog wat versgemalen peper.