Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de spekblokjes mooi goudbruin en krokant in een klein druppeltje olie in een antiaanbakpan.
Maak ondertussen de rode ui schoon, snipper deze zo fijn mogelijk en laat even meebakken met de spekjes.
Giet het geheel op een zeefje en laat uitlekken op keukenpapier.
Draai de spekblokjes met de ui in de keukenmachine tot een fijn kruim of hak het met een mes zo fijn mogelijk.
Meng met de panko, de peterselie en de citroenrasp.
Steek de oesters open, haal ze los en giet het vocht af.
Verdeel er de crumble over en plaats onder de grill in de oven. Zorg ervoor dat de crumble niet verbrandt, maar gratineer zeker ook niet te lang, je wilt immers niet dat de oester te warm wordt.