Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Haal met een zesteur van 1 bloedsinaasappel de zestes van de vrucht.
Blancheer de zestes driemaal, spoel koud en laat goed uitlekken.
Rooster de pecannoten in een droge pan, voeg er 1 eetlepel ahornsiroop aan toe en laat kort karamelliseren.
Snijd de schil en het wit van de bloedsinaasappels en snijd in plakken. Vang het sap op.
Kruid de plakjes fruit met peper en zout en brand ze af met een brandertje.
Doe het opgevangen sap met de geriste tijm, een snuf zout en peper in een hoge beker, voeg er de rest van de ahornsiroop aan toe en monteer met behulp van de staafmixer met de olijfolie.
Leg de slasoorten op een schaal, verdeel er de gebrande bloedsinaasappel en de geroosterde pecannoten over en lepel er ten slotte de dressing over.